ЩО ТАКЕ ОРГАЗМОВИЙ ПРОМІЖОК - І ЯК МИ МОЖЕМО ЙОГО ЗАКРИТИ?

Ви чи ваш партнер належите до тих жінок, які не можуть пережити секс? Тоді ви не самотні!

Розрив оргазму — це термін, який використовується для підкреслення того факту, що чоловіки значно частіше, ніж жінки, досягають кульмінації під час гетеросексуального сексу. Тепер настав час рівності під колготками і в спальні, каже сексолог Condomeriet. 

Згідно з нещодавнім опитуванням, яке ми провели, лише 13 відсотків жінок завжди досягають кульмінації під час сексу з партнером, у той час як серед чоловіків цей показник досягає 47 відсотків.

Чому це так? 

У чому причина цього явища і чому розрив такий великий, важко сказати напевно, але є однозначно прості речі, які можна вказати. Брак сексуальних знань є одним із них. Люди просто недостатньо знають про жіночу анатомію і про те, що робити для досягнення оргазму. Іншим фактором є те, як жіноче задоволення з роками було віддано пріоритету. Протягом багатьох років жінок вчили ставити задоволення чоловіка вище свого власного, як у порно, так і в кіно. 

Але ви можете багато чого зробити, щоб змінити це і зробити іншу сторону так само щасливою в спальні. Робіть нотатки, хлопці - нижче ви знайдете багато хороших порад щодо того, як ви можете зробити свій внесок. 

Не забудьте про клітор

Однією з причин, чому багатьом жінкам важко досягти оргазму під час сексу, може бути те, що вони забувають про один із найважливіших органів задоволення в тілі, а саме про клітор. Справа в тому, що дуже мало жінок, які виходять тільки від проникнення. Переважній більшості жінок для досягнення оргазму потрібна стимуляція клітора. І якщо ви тепер спробуєте подумати про пози, в яких ви нещодавно займалися сексом, скільки з них дійсно стимулюють клітор безпосередньо? Щоб отримати оргазм під час сексу, варто подумати про вибір сексуальної пози та приділити клітору увагу, на яку він заслуговує.

Беріть голову на борт

Наш мозок також надзвичайно важливий для того, щоб отримати оргазм. Немає значення, які положення ви спробуєте або як відбувається стимуляція між ніг, якщо ви не стимулюєте також те, що знаходиться між вухами. Тому ще одна хороша порада щодо досягнення кульмінації під час сексу – це взяти голову на борт. Не напружуйтеся питаннями про те, чому ви не приїдете, і намагайтеся відкинути інші стресові моменти, які створюють непотрібні головні болі. Гормони стресу є ефективною перешкодою для досягнення оргазму, незалежно від того, що і як ви намагаєтеся. Чим більше ви наголошуєте на оргазмі, тим важче це буде. Оргазм неможливо проштовхнути вперед. Його потрібно звільнити, тож відпустіть і насолоджуйтеся всім гарним сексом, який можете запропонувати ви та ваш партнер.

Поворушіть животом

Третя порада: дозвольте їй керувати рухами та бути активною стороною. Оргазм залежить від хорошого кровотоку в м’язах і нервів, які отримують правильні імпульси, а це найкраще відбувається при активних рухах живота.

Спілкування є ключовим

Ви також повинні не забувати розмовляти один з одним. Гарне спілкування є запорукою гарного сексу. Скажіть, що вам потрібно і подобається, і дозвольте своєму партнеру зробити те саме. І для того, щоб ви могли сказати своєму партнеру, що вам подобається, ви повинні добре знати своє тіло і знати, що вам підходить для досягнення оргазму. Якщо не знаєте, тренуйтеся!

Використовуйте допоміжні засоби

І нарешті, мабуть, найважливіше: використовуйте наявні у вас допоміжні засоби! Насправді 68% жінок вважають, що легше отримати оргазм, використовуючи секс-іграшки. Може, настав час ввести в спальню парну іграшку? Мабуть, не пошкодуєте!