АНАЛЬНИЙ СЕКС - ТИ РОБИШ ЦЕ НЕПРАВИЛЬНО

Деякі люблять це, інші ненавидять. Це на смак як дупа - і анальний секс точно не для всіх. Але перш ніж взагалі відмовитися від анального сексу, ви повинні перевірити, чи не зробили ви одну з цих помилок анального сексу.

Анальний секс - це статевий акт, при якому один партнер проникає в пряму кишку за допомогою пеніса, секс-іграшки або пальця. Анус насправді є суперерогенною зоною, і ця частина тіла має достатньо нервових закінчень, щоб конкурувати як з піхвою, так і з пенісом. Для когось анальний секс - це просто вершина щастя. Є ще деякі запобіжні заходи, яких слід вжити, щоб гарантувати, що досвід буде хорошим і успішним.

Не повинно боляче

Якщо у вас був болісний анальний секс, можливо, ви були напружені або рухалися занадто швидко. Анальний секс - це не те, що ви повинні робити, якщо вам цього не хочеться, незалежно від того, наскільки це подобається вашій дівчині. Якщо вам не подобається анальний секс і ви не хочете пробувати знову, це добре. Але для решти з нас настав час трохи самоперевіритися, щоб наступного разу було за що порадіти. 

1. Ви дотримуєтеся порно рецепту

Немає жанру порно, який був би більш віддаленим від реальності, ніж жанр анального сексу. Тому що насправді це не просто «сигнал і драйв», потрібно трохи слини і сильного накачування. Анальний секс вимагає ретельного розігріву і БАГАТО мастила. Було б гарною ідеєю використовувати рушник у ліжку та мати під рукою паперовий рушник, тому що тут потрібно використовувати достатньо ковзання... і воно, так би мовити, може потрапити на простирадла. Не так гламурно, як у кіно?

2. Ви занадто мало часу витрачаєте на розминку

Розминка пальцями, анальною пробкою або риммінгом часто є абсолютно необхідною, щоб розтягнути м’язи та підготувати та розслабити одержувача. Якщо ви зовсім новачок, рекомендується починати з пальця або невеликої анальної пробки під час звичайного статевого акту або мастурбації та збільшувати розмір, коли вам стане комфортно мати щось у прямій кишці. На розминку зазвичай витрачають від 20 хвилин до години, а попереду часто чекають тижні або навіть місяці ретельної підготовки. Деяким жінкам також може допомогти спочатку отримати оргазм, щоб вона стала більш розслабленою.

3. Ви використовуєте неправильний тип мастила

Важливо не тільки використовувати мастило NOK, але також важливо використовувати правильний тип мастила. Звичайний лубрик на водній основі може досить швидко висихати, і якщо вам щось потрібно для успішного анального сексу, то це справді хороше лубрик. Магазин презервативів продає власні мастила для анального сексу. Вони густіші за консистенцією, тому зберігаються довше. Не використовуйте дитяче масло або вазелін, вони можуть висушити слизову оболонку, а якщо ви використовуєте презерватив, він може вступити в реакцію з маслом і потріскатися.

4. Ви недостатньо збуджені

Якщо ви не горите, це не буде працювати! Анальний секс вимагає певної присутності, щоб відчувати себе добре. Якщо ви помітили, що втрачаєте запал, доцільно продовжити звичайну прелюдію ще деякий час або відкласти її до іншого разу.

5. Ви займаєтеся анальним сексом тільки в стані алкогольного сп'яніння

Кілька келихів вина можуть розслабити вас, що є перевагою, але надмірна кількість алкоголю може бути контрпродуктивною. Це знижує чутливість, що може спонукати до більш грубого сексу, ніж зазвичай? Час від часу це може здаватися веселим, але коли ти наступного дня сидиш на унітазі з болем у спині, це вже не так весело...

6. Ви забуваєте стимулювати клітор/пеніс

Легко забути найважливіший орган задоволення на тілі під час усіх ритуальних підготовок до анального сексу, але якщо ви пам’ятаєте про стимуляцію клітора/пеніса, відчуття значно покращаться! 

Порада : під час анальної стимуляції використовуйте кліторальний вібратор  або рукав для мастурбації .

7. Ти хвилюєшся

Ви ходите по магазинах, щоб купити анальний душ, наголошуєте на тому, що ви їсте, і боїтеся цього. Тому що уявіть, якби по дорозі сталася невелика аварія? Немає нічого поганого в тому, щоб бути трохи підготовленими, і багато людей більше розслабляються, коли вони контролюють те, що вони з’їли, і спершу прийняли душ, але давайте будемо чесними – лайно трапляється... Якщо ви збираєтеся щоб займатися анальним сексом, це перевага мати з ним спокійні стосунки. Стрес змушує тіло несвідомо напружуватися.

Заповідь номер один — розслабити сфінктер, щоб пеніс міг ковзати всередину без опору вашого тіла. Не соромтеся готуватися, але також прийміть розслаблюючу ванну та подихайте животом!

Порада : презервативи чудові, особливо якщо ви турбуєтеся про чистоту та інфекцію. Ще є чорні презервативи, щоб не так було видно будь-яку «проливку». 

8. Увага - неправильний отвір!

Багато жінок мали своє перше зіткнення з анальним сексом випадково, так само як «анальний сюрприз». Вона їде на ньому на великій швидкості, і перш ніж вона це усвідомлює, пеніс стає трохи нахиленим. Це, звичайно, дуже боляче, і анальний секс не зроблено належним чином. З іншого боку – навмисне засовування пеніса назад, не спитавши і не переконавшись, що все гаразд, ні в якому разі не всередину (навіть якщо ви коханці). 

Нехай вас не лякає все, що ви можете зробити «не так» - анальний секс може стати справжньою родзинкою для грайливих пар!